Youdiththerapiedenhaag.nl

Hypnotherapie Den Haag

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een alternatieve vorm van therapie die steeds populairder wordt vanwege de vele pluspunten die het biedt voor zowel de mentale als fysieke gezondheid. Het is een effectieve maar ook veilige behandelmethode die kan worden gebruikt om verschillende problemen aan te pakken. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan pijnklachten, angst, slaapstoornissen, stress maar ook kan het baat hebben bij een depressie.

hypnotherapie den haag

Hoe werkt hypnotherapie?

Er zal gebruik worden gemaakt van hypnose zodat de geest van de patiënt kan ontspannen en zich focussen. Deze staat van ontspanning en focus, wat ook wel trance wordt genoemd, stelt de patiënt in staat om zich te concentreren op hun innerlijke gedachten en emoties en om toegang te krijgen tot hun onderbewustzijn. Onze specialisten kunnen vervolgens gebruik maken van verschillende technieken, waardoor het mogelijk is om gedragspatronen en overtuigingen die negatief zijn te veranderen.

Een groot voordeel van hypnotherapie is dat het kan helpen bij het verminderen van stress en angst. In een trance staat, kan de patiënt zich volledig ontspannen en zich concentreren op positieve gedachten en emoties. Dit kan de patiënt helpen om te leren omgaan met stressvolle situaties en om gevoelens van angst en paniek te verminderen.

Het kan ook helpen bij een betere nachtrust. Veel mensen hebben moeite om in slaap te vallen of om door te slapen vanwege uiteenlopende oorzaken. Door middel van hypnotherapie kan de patiënt leren om te ontspannen en om hun geest te kalmeren, waardoor het makkelijker wordt om in slaap te vallen en ook te blijven slapen.

Een ander pluspunt van hypnotherapie is dat het kan helpen bij het verminderen van pijn. Maar denk ook aan eetstoornissen zoals boulimia en anorexia kan hypnotherapie een uitkomst bieden.

Door middel van hypnose kan de patiënt leren om het waarnemen van pijn te veranderen en daardoor er beter mee omgaan. Patiënten met aandoeningen zoals fibromyalgie, migraine maar ook artritis hebben hier baat bij.

Ontdek de Kracht van Hypnotherapie voor Vruchtbaarheid

Vruchtbaarheidsproblemen kunnen een emotionele en fysieke uitdaging vormen voor paren die hun gezin willen uitbreiden. In de zoektocht naar effectieve oplossingen heeft hypnotherapie zich als een waardevolle en holistische benadering voor vruchtbaarheidsverbetering bewezen. Laten we eens duiken in de fascinerende wereld van hypnotherapie en ontdekken hoe het kan bijdragen aan het bevorderen van vruchtbaarheid.

Samen op weg naar vruchtbaarheidssucces

Het gebruik van hypnotherapie als aanvullende benadering van vruchtbaarheid heeft succesverhalen voortgebracht. Paren die hypnotherapie hebben geïntegreerd in hun vruchtbaarheidsreis, rapporteren vaak een vermindering van stress, een verbetering van de emotionele veerkracht en uiteindelijk een positieve impact op hun vruchtbaarheid.

Hypnotherapie voor Vruchtbaarheid

In de wereld van vruchtbaarheid is het essentieel om elke mogelijke bron van ondersteuning te overwegen. Hypnotherapie biedt een unieke en doeltreffende manier om zowel de mentale als fysieke aspecten van vruchtbaarheid te benaderen. Ontdek de kracht van hypnotherapie en zet de eerste stap op weg naar een vruchtbaarheidsreis vol hoop en positiviteit.

Maak vandaag nog een afspraak

Bent je overtuigd en geïnteresseerd in hypnotherapie? Maak dan vandaag nog een afspraak en ontdek of deze therapievorm voor jou geschikt is. YouDith is een hoogopgeleide professional die ervaring heeft in het werken met een breed scala aan problemen en aandoeningen. Ze is toegewijd aan het leveren van gepersonaliseerde en op maat gemaakte behandelingen die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van elke patiënt te voldoen.

Als je meer wilt weten over hypnotherapie en hoe het kan helpen bij het verbeteren van je mentale en fysieke gezondheid, neem dan contact op met onze praktijk. We geven graag antwoord op alle vragen.

€75,- per intake/sessie

Duur: 60 tot 70 minuten

Let op:

Sessies zijn ook online mogelijk

24 uur voordat de intake afspraak begint dient de intake betaald te zijn. Word je ziek net vlak voor de afspraak? Dan verzetten wij de afspraak netjes weer.

Voor verdere uitleg en details, lees het beleid hieronder van YouDith Hypnose & Regressietherapie

Afspraak maken?

Youdiththerapiedenhaag.nl - Hypnotherapie - Voice Dialogue - Familieopstellingen
Youdiththerapiedenhaag.nl - Hypnotherapie - Voice Dialogue - Familieopstellingen

Waarom kiezen voor

Youdith Therapie Den Haag & omstreken?

YouDith Hypnose & Regressietherapie biedt een breed scala aan therapieën aan waaronder: voice dialogue, hypnotherapie, familieopstellingen, innerlijk kind werk en regressietherapie.

Door deze verschillende therapie diensten onder een dak te kunnen aanbieden, kan YouDith Therapie Den Haag u altijd 1 dienst aanbieden die geschikt is voor uw probleem.

Onze visie

Onze missie

Google reviews

Wat zeggen mijn cliënten?

google
Monica Tem Tem
31 januari 2024

👏👏👏

google
Els Sorgdrager
31 januari 2024

Judith is professioneel, integer en oprecht geïnteresseerd in haar klanten. Ik kom al jaren bij haar en de behandelingen helpen me enorm. Absoluut 5 sterren! (Als het kon, dan zou ik er nog meer geven).

google
Renate Van Nieuwaal
7 december 2023

Judith is een vakvrouw. Professioneel, met warmte en persoonlijke aandacht verstaat zij haar vak als geen ander. Ze heeft het talent écht te luisteren waardoor je ervaart echt gezien en gehoord te worden. Absoluut een aanrader!

google
Olesya
6 december 2023

I am so happy that I found Judith, she has been a tremendous help for me over the last months and it has been so insightful to work with her. She is a very empathetic and intuitive worker, who can get to the depth of an issue and help release old wounds and patterns. She really takes the time during a session and is very encouraging, open and trusting. My life has significantly improved since working with her and I have seen so many positive changes. I never considered therapy before as I didn't think it was that necessary, however since doing this - I can highly recommend it and Judith is a fantastic therapist for those who want to feel safe and explore their inner world. Dankjewel Judith 🙂

google
Wendela Verboom
6 december 2023

Hele fijne ervaring met Judith, ze is empathisch, kan écht naar je luisteren en voelt aan wat hieronder zit. Doortastend en precies wat ik nodig had. Ik zou deze absolute vaktherapeute aan iedereen willen aanraden!

google
Natalia P.
6 december 2023

Bravissima persona, molto professionale, cordiale e disponibile! Molto soddisfatta, grazie! Assolutamente consigliata! ❤️

google
Danielle Caron
15 mei 2023

Judith ziet heel helder wat een rode draad is in problematiek. Ze heeft overzicht en kan goed uitleggen en terugkoppelen. Ze is empathisch, lief, maar ook eerlijk en geeft je terug wat je moet horen. Een hele sterke therapeut waarmee je zaken kunt verwerken!

google
Jude Siefker
24 april 2023

Judith is a very perceptive therapist who has an excellent understanding of human emotions and the effect of personal history on later functioning. Although her first language is Dutch, she worked with me in English. I was very impressed with her ability to conduct therapy in a second language. Moreover, her skills as a therapist enable her to get to the heart of the matter quickly but gently. Although I only had about five sessions with her, I felt improvement in issues that I had struggled with all my life.Update: More than a year after my therapy concluded, I continue to benefit from it. With the help of Judith, I was able to address some issues that I had struggled with all my life. Thanks to Judith’s excellent guidance, I made some permanent changes in my thinking that enabled me to achieve emotional changes that led to greater inner peace. I am very grateful for having Judith as a therapist.

google
Tim Priem
7 maart 2023

Ik ben een nieuw mens sinds ik met Hypnotherapie heb ondergaan. Youdith is een super fijne therapeute die mij veel inzichten heeft gegeven. Ze staalt rust uit en voelt goed aan wat je nodig hebt. Ik ben fan van Hypno, gun het iedereen!

Kennismakings afspraak

Maak een afspraak

Wil jij een een hypnotherapie, voice dialogue, familieopstelling of innerlijk kind werk therapie sessie boeken? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Beleid voor YouDith Hypnose & Regressietherapie.🌺

Om eventuele problemen achteraf met de betalingen te voorkomen (te late betalingen of geen betalingen) worden de volgende regels toegepast om ongemakkelijke situaties te voorkomen.

  • Let op:
    De intake dient voor aanvang betaald te worden. Er komt een factuur met tikkie betaling per mail naar je toe alvorens de intake te kunnen starten.

Voor verdere toekomstige sessies:

  • Directe betaling NA de sessie via tikkie of bank. Deze worden verstuurd per mail of app eventueel.

Flexibiliteit:

  • Wil je een andere manier van betaling bijvoorbeeld aan het einde of begin van de maand, geef mij dit duidelijk door. Graag bespreek ik dit eerst.
  • Het annuleren van een afspraak kan  kosteloos 24 uur van te voren worden gedaan. Natuurlijk het liefst zo vroeg mogelijk zodat mischien een ander wel kan worden geholpen alsnog🙏 Is er een annulering binnen de 24 uur voordat we elkaar zien dan ben ik genoodzaakt om 60% van het volledige bedrag in rekening te brengen.
  • Uiteraard bij ziekte of dergelijke, kun je bellen naar mij. Dit word altijd telefonisch gedaan. Word er niet afgebeld dan zal er alsnog een factuur worden verstuurd met een compensatie van 60%
  • Wordt er een afspraak vergeten? Dan volgt er alsnog een factuur.