Youdiththerapiedenhaag.nl

Familieopstellingen

Familieopstellingen, ook wel systemisch werken genoemd, is een vorm van psychotherapie die zich richt op het begrijpen van de onderliggende dynamiek en patronen die in families spelen. Het is gebaseerd op het idee dat de problemen en uitdagingen waarmee we in het leven te maken hebben, vaak voortkomen uit onopgeloste kwesties in onze families van herkomst. Door deze onopgeloste kwesties aan te pakken, kan ik emotionele blokkades opheffen en ons vermogen vergroten om relaties op te bouwen en te onderhouden. YouDith is hierin gespecialiseerd en helpt je daar graag bij.

Youdiththerapiedenhaag.nl - Hypnotherapie - Voice Dialogue - Familieopstellingen

Hoe werken familieopstellingen?

Bij een familieopstelling worden deelnemers gevraagd om deel te nemen aan een groepssessie waarin ze de rol van hun familieleden en belangrijke mensen in hun leven kunnen spelen. De therapeut helpt de deelnemers om hun innerlijke beelden van hun familiesysteem in de ruimte te plaatsen en te ordenen, zodat de onderlinge relaties en de onopgeloste kwesties die hiermee gepaard gaan duidelijk worden.

Vervolgens kan de therapeut de deelnemers begeleiden in het onderzoeken van deze relaties en kwesties. Dit kan worden gedaan door de deelnemers te vragen om bepaalde zinnen of woorden te zeggen tegen de andere deelnemers in de opstelling, of door bepaalde houdingen of bewegingen aan te nemen. Door deze oefeningen kunnen de deelnemers inzicht krijgen in de onderliggende dynamiek van hun familiesysteem en eventuele blokkades die hen belemmeren om bepaalde problemen in hun leven aan te pakken.

De voordelen van familieopstellingen

Er zijn verschillende voordelen wanneer je aan de slag gaat met familieopstellingen. Ten eerste kan het helpen om inzicht te krijgen in de onderliggende patronen en dynamiek die van invloed zijn op ons gedrag en onze relaties. Dit kan op zijn beurt leiden tot meer zelfbewustzijn en een beter begrip van de behoeften en verlangens van anderen.

Daarnaast kan familieopstellingen ook helpen bij het oplossen van onopgeloste kwesties in onze families van herkomst. Door deze kwesties aan te pakken en te verwerken, kunnen we emotionele blokkades opheffen en ons vermogen vergroten om relaties op te bouwen en te onderhouden.

Tot slot kunnen familieopstellingen helpen bij het verbeteren van onze communicatie en interactie met anderen. Door inzicht te krijgen in de onderliggende dynamiek van onze relaties, kunnen we onze communicatiepatronen aanpassen en effectiever worden in het omgaan met anderen.

€70,- per intake/sessie

Duur: 60 tot 75 minuten

Let op:

Sessies zijn ook online mogelijk

24 uur voordat de intake afspraak begint dient de intake betaald te zijn. Word je ziek net vlak voor de afspraak? Dan verzetten wij de afspraak netjes weer.

Voor verdere uitleg en details, lees het beleid hieronder van YouDith Hypnose & Regressietherapie

Afspraak maken?

Youdiththerapiedenhaag.nl - Hypnotherapie - Voice Dialogue - Familieopstellingen
Youdiththerapiedenhaag.nl - Hypnotherapie - Voice Dialogue - Familieopstellingen

Waarom kiezen voor

Youdith Therapie Den Haag & omstreken?

YouDith Hypnose & Regressietherapie biedt een breed scala aan therapieën aan waaronder: voice dialogue, hypnotherapie, familieopstellingen, innerlijk kind werk en regressietherapie.

Door deze verschillende therapie diensten onder een dak te kunnen aanbieden, kan YouDith Therapie Den Haag u altijd 1 dienst aanbieden die geschikt is voor uw probleem.

Onze visie

Onze missie

Google reviews

Wat zeggen mijn cliënten?

google
Monica Tem Tem
januari 31, 2024

👏👏👏

google
Els Sorgdrager
januari 31, 2024

Judith is professioneel, integer en oprecht geïnteresseerd in haar klanten. Ik kom al jaren bij haar en de behandelingen helpen me enorm. Absoluut 5 sterren! (Als het kon, dan zou ik er nog meer geven).

google
Renate Van Nieuwaal
december 7, 2023

Judith is een vakvrouw. Professioneel, met warmte en persoonlijke aandacht verstaat zij haar vak als geen ander. Ze heeft het talent écht te luisteren waardoor je ervaart echt gezien en gehoord te worden. Absoluut een aanrader!

google
Olesya
december 6, 2023

I am so happy that I found Judith, she has been a tremendous help for me over the last months and it has been so insightful to work with her. She is a very empathetic and intuitive worker, who can get to the depth of an issue and help release old wounds and patterns. She really takes the time during a session and is very encouraging, open and trusting. My life has significantly improved since working with her and I have seen so many positive changes. I never considered therapy before as I didn't think it was that necessary, however since doing this - I can highly recommend it and Judith is a fantastic therapist for those who want to feel safe and explore their inner world. Dankjewel Judith 🙂

google
Wendela Verboom
december 6, 2023

Hele fijne ervaring met Judith, ze is empathisch, kan écht naar je luisteren en voelt aan wat hieronder zit. Doortastend en precies wat ik nodig had. Ik zou deze absolute vaktherapeute aan iedereen willen aanraden!

google
Natalia P.
december 6, 2023

Bravissima persona, molto professionale, cordiale e disponibile! Molto soddisfatta, grazie! Assolutamente consigliata! ❤️

google
Danielle Caron
mei 15, 2023

Judith ziet heel helder wat een rode draad is in problematiek. Ze heeft overzicht en kan goed uitleggen en terugkoppelen. Ze is empathisch, lief, maar ook eerlijk en geeft je terug wat je moet horen. Een hele sterke therapeut waarmee je zaken kunt verwerken!

google
Jude Siefker
april 24, 2023

Judith is a very perceptive therapist who has an excellent understanding of human emotions and the effect of personal history on later functioning. Although her first language is Dutch, she worked with me in English. I was very impressed with her ability to conduct therapy in a second language. Moreover, her skills as a therapist enable her to get to the heart of the matter quickly but gently. Although I only had about five sessions with her, I felt improvement in issues that I had struggled with all my life.Update: More than a year after my therapy concluded, I continue to benefit from it. With the help of Judith, I was able to address some issues that I had struggled with all my life. Thanks to Judith’s excellent guidance, I made some permanent changes in my thinking that enabled me to achieve emotional changes that led to greater inner peace. I am very grateful for having Judith as a therapist.

google
Tim Priem
maart 7, 2023

Ik ben een nieuw mens sinds ik met Hypnotherapie heb ondergaan. Youdith is een super fijne therapeute die mij veel inzichten heeft gegeven. Ze staalt rust uit en voelt goed aan wat je nodig hebt. Ik ben fan van Hypno, gun het iedereen!

Kennismakings afspraak

Maak een afspraak

Wil jij een een hypnotherapie, voice dialogue, familieopstelling of innerlijk kind werk therapie sessie boeken? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Beleid voor YouDith Hypnose & Regressietherapie.🌺

Om eventuele problemen achteraf met de betalingen te voorkomen (te late betalingen of geen betalingen) worden de volgende regels toegepast om ongemakkelijke situaties te voorkomen.

  • Let op:
    De intake dient voor aanvang betaald te worden. Er komt een factuur met tikkie betaling per mail naar je toe alvorens de intake te kunnen starten.

Voor verdere toekomstige sessies:

  • Directe betaling NA de sessie via tikkie of bank. Deze worden verstuurd per mail of app eventueel.

Flexibiliteit:

  • Wil je een andere manier van betaling bijvoorbeeld aan het einde of begin van de maand, geef mij dit duidelijk door. Graag bespreek ik dit eerst.
  • Het annuleren van een afspraak kan  kosteloos 24 uur van te voren worden gedaan. Natuurlijk het liefst zo vroeg mogelijk zodat mischien een ander wel kan worden geholpen alsnog🙏 Is er een annulering binnen de 24 uur voordat we elkaar zien dan ben ik genoodzaakt om 60% van het volledige bedrag in rekening te brengen.
  • Uiteraard bij ziekte of dergelijke, kun je bellen naar mij. Dit word altijd telefonisch gedaan. Word er niet afgebeld dan zal er alsnog een factuur worden verstuurd met een compensatie van 60%
  • Wordt er een afspraak vergeten? Dan volgt er alsnog een factuur.